Melek Home'de bayram indirimi

Melek Home

Dekoratif ev aksesuarı ve hediyelik eşyada değişmez adres, Melek Home damping yaptı.

Özellikle titiz hanımların mutluluklarını güncelleyip, kendilerine karamsarlığı anımsatan günlerini unutmak adına yaşam alanları evlerinde yaptıkları küçük değişikliklerle büyük mutluluklara yelken açmalarına olanak tanıyan Melek Home, Ramazan indirimi yaptı.

Cam ürünlerinden, Kristal’e, Seramik’ten gümüşe, Yapma Kumaş çiçekten, hediyelik aksesuarlara bin bir çeşidin adresi Melek Home bayram öncesi müşterilerini yine sevindirdi.

Emniyet müdürlüğü karşısı, Milli Eğitim müdürlüğü altındaki köşede faaliyet gösteren Melek Home Ev aksesuarları, kaliteli ve dekoratif ürünleri ile sayısız ev hanımının vazgeçilmezi olurken, Bayram üzeri bir müjde de melek hanımdan geldi.

Melek Home, Dekoratif ev aksesuarları işletmecisi Melek İyianlar yılda birkaç kez uyguladıkları indirim günlerini bu kez bayram öncesi gerçekleştirerek, bayram öncesinde hediyelik almak ve evinde değişim rüzgârı estirmek isteyen hanımlara fırsat yaratmak istediklerini belirterek hanımlara müjde verdi.

Yüzlerce kaliteli, dekoratif ev aksesuarını bir arada görme imkânı bulan bayanlar, beğenmekte güçlük çektiği Melek Home’de şimdi Facebook’ olanakları kullanılarak çeşit ve modellerin farklılığı evlere kadar ulaştırılıyor.



seda akdemir
21.07.2014 19:25:42
bende bu güzel mağazanızdan çok şık ürünler aldım. özellikle el yapımı olan üfleme dekoratif cam tabak ve renkli şişeler harika ürünler nazarlıklar çiçekler yemek takımları etan tepsiler aynalı özel tasarım tepsiler ve güllü tepsi modelleri hepsi çok şık ve gösterişli herkese tavsiye ederim melek home emniyet karşısı bandırma 02667142565

  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli